KONYA / KARATAY - Akabe İmam Hatip Ortaokulu

SINAV TARİHİ: 26 MAYIS PAZAR

SAAT : 10:00

Nis

5-C, 6-C, 7-B, 7-D, 7-F Sınıflarıyla Din Kültürü Öğretmenimiz Sabriye Bircan Çatlı hocamızın gözetiminde Ahmet Kolat Cami'de sınıf iftarı yapılmıştır.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde düzenlenen "Karatay Akıl Zeka Oyunları Yarışması" kapsamında 5B sınıfından Efecan Ertunç isimli öğrencimiz "Reversi" oyununda Karatay ilçe birincisi olmuştur. Değerli öğrencimizi başarısı için kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

"2023-2024 eğitim öğretim yılında Akabe İmamhatip Ortaokulu olarak okul gezilerimiz devam etmektedir. Bu süreçte Kılıçaslan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karatay Borsa İstanbul Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmamhatip Lisesi, Karatay Fen Lisesi, Karatay Borsa İstanbul Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Karatay TOKİ Anadolu Lisesi okulumuz tarafından ziyaret edilmiştir."

May

Okulumuz Tanıtım Afiş, Broşür ve Tanıtım Filmine aşağıdaki görsel ve linkten ulaşabilirsiniz.